O Nama

Mislimo kao naši kupci

U godinama iza nas, uvek smo se trudili da sagledamo sve potrebe naših kupaca. Brojna inovativna rešenja koja su primenjena u dizajnu naših mašina, obezbeđuju maksimizaciju realizovanog posla uz minimalne napore.

SR FPM Deljanin je preduzeće smešteno na jugu Srbije koje se bavi proizvodnjom poljoprivrednih mašina i rezervnih delova vrhunskog kvaliteta.

Firma Fpm Deljanin je istoriju počela kao mala zanatska radnja koja se bavila proizvodnjom prikolica za mnogobrojne motokultivatore davne 1996.godine. Od tada, pa do danas svake godine se radilo na usavršavanju proizvodne linije.

Danas posedujemo opremu vrhunskog kvaliteta. Tu spadaju: CNC fiber laser za sečenje metala, CNC apkant presa za savijanje, CNC strugovi i glodalice za obradu metala, roboti za zavarivanje, kompletna linija za peskarenje i farbanje poljoprivrednih proizvoda kao i mnogobrojne druge mašine.

FPM Deljanin trenutno zapošljava 20 visoko obučenih radnika. Posedujemo standarde ISO 9001/2008 i ISO 9001/2015 a svi proizvodi poseduju CE znak što garantuje bezbednu upotrebu istih.

0%
Pozitivnih iskustava
0
Zaposlenih
0
Godina postojimo
0
Prodatih mašina

Započeli smo proizvodnju trakastog sakupljača i prevrtača sena, iste godine dostigli smo brojku od osam zaposlenih.

FPM Deljanin ima mrežu od preko 100 distributera naše robe širom jugoistočne Evrope.

Naš proizvodni program se pre svega sastoji od mnogobrojnih proizvoda pretežno namenjenih za obradu poljoprivrednog zemljišta. Osim proizvodnje priključnih poljoprivrednih mašina, vršimo i usluge sečenja, savijanja kao i obrade delova na Vaš zahtev.

Menu